Online cyber security workshop

De Boardroom Game – Online

De wereld  van cybersecurity is complex en als je de kenners moet geloven lijkt het soms wel dat je met alle (financiële) middelen nog steeds niet ‘cyber secure’ bent. Tijdens de workshop verkennen we op een leuke manier het security landschap en brengen de risico’s in kaart. Dit doen we onder leiding van security specialisten.

Reserveer direct

Reserveer alvast vrijblijvend jouw workshop datum, voordat hij weg is.

contact
Heb je vragen?

Bel onze eventmanager Nadiah voor meer informatie over de workshop, of voor een workshop op maat.

Wil je weten hoe je de boardroom game online kunt spelen? Frido legt het je uit in dit filmpje.

Inhoud van de workshop

Ben je met je team toe aan wat anders, maar wil je wel in de leerzame hoek blijven? Doe dan nu één van onze populairste workshops online en krijg samen inzicht in cybersecurity!

In de virtuele versie van de Boardroom Game leer je cyber attacks op te vangen en te voorkomen. Deze serious game toont jou en je collega’s het belang van cybersecurity aan de hand van een businessscenario. Tijdens de game krijgt iedereen een eigen rol binnen de board met eigen doelstellingen. Door het doen van verstandige investeringen moet je samen in een paar spelronden je winst en reputatie verbeteren. Je gaat met elkaar in gesprek om te bepalen welke maatregelen er genomen moeten worden. Neem je een verkeerde beslissing, dan kunnen cyberaanvallen impact hebben op je winst en imago. Een leerzame én leuke middag met je team, op afstand!

Op afstand, hoe dan?

  • Stap 1: je meldt je aan met je team, daarna prikken we samen een datum en bespreken we de details van jouw workshop.
  • Stap 2: we versturen de workshop-materialen van tevoren naar je huisadres op. Je hoeft nog niks met het materiaal te doen.
  • Stap 3: we gaan beginnen! Je doet via een videoconference mee aan de workshop. We beginnen met een stukje theorie door middel van een Kahoot!. Je kijkt steeds een aantal minuten naar een filmpje waarin een introductie in digitalisering en Cyber Security wordt gegeven en beantwoord daarna de vragen. Let op: hierbij zijn punten te scoren!
  • Stap 4: we komen na de Kahoot! weer centraal terug in de workshop waar we gaan beginnen met het spel. De facilitator legt uit wat we gaan doen en hoe de game gespeeld wordt. De teams schakelen over naar een breakout room om hun strategie te bekokstoven. Moge de beste winnen!
  • Stap 5: aan het eind van de workshop zijn jullie op de hoogte van wat Cyber Security inhoudt en hoe je een goede strategie bouwt. Jullie sluiten af met een gefaciliteerde brainstorm waarin jullie nadenken over de veiligheid van jullie eigen bedrijf. De facilitator kan jullie koppelen met partijen die ervaring hebben met het oplossen van deze specifieke cases.
contact

Praktische informatie

Taal: Nederlands/Engels
Aantal personen: 4 – 20
Starttijd: In overleg
Duur: vanaf 1 uur
Prijs: vanaf €1500

Over de facilitators


Jurjen Lengkeek

Co-founder RDM Next

Na enkele jaren actief te zijn geweest in start-up ondersteuning richtte Jurjen RDM Makerspace op, wat in 2019 transformeerde in RDM Next. Gebaseerd op eerdere ervaringen en geworteld in eigen projecten, samenwerkingen en bedrijven ondersteund Jurjen bedrijven in hun zoektocht naar innovatie.


Frido Aalbers

Co-founder RDM Next

Vanuit RDM Next en de IoT Academy heeft Frido in de afgelopen vier jaar honderden bedrijven geholpen met innovatie. Vanuit de rol als head facilitator stelt hij de juiste vragen die helpen processen te optimaliseren en nieuwe kansen te spotten. Daarbij ligt de focus op risicoloos innoveren.

Bekijk ons tijdelijke menu:

 

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.

Toch liever het volledige aanbod? Ga naar RDMNEXT.NL