Ontwikkelen tijdens corona

Online innovatiesessie

Stilstand is achteruitgang, maar beweging betekent niet per se vooruitgang. Bij RDM Next zoeken we samen met jou naar het beste begin én einde van je ontwikkeltraject. Daar hebben we een aantal verschillende manieren voor, die we in verschillende ontwikkeltrajecten uitleggen.

Hoe werkt het tijdens Corona?

We verzorgen verschillende creatieve sessies en ontwikkelmethodes, vaak op maat gemaakt. Deze geven we normaal bij ons op locatie. Nu het wat moeilijker is om bij elkaar te komen, kun je deze trajecten ook digitaal boeken. Zo kun je samen met jouw team gefaciliteerd brainstormen, tot nieuwe inzichten komen en een missie & visie bepalen. Kies één van de onderstaande sessies en plan ‘m in!

Kom je er niet uit?

Wil je weten hoe je onze creatieve sessies online doet? Jurjen legt het je uit in dit filmpje.

Digital sessie

Denken vanuit technologische ontwikkelingen

IoT, Machine Learning, Blockchain; Wat houden die nieuwe technieken eigenlijk in? Hoe werken ze, en wat betekent dit voor jouw bedrijf? De digital sessie geeft binnen één dagdeel antwoord op al deze vragen, zodat je ze gelijk kunt toepassen op je eigen producten en processen.

  • Prijs op aanvraag

Design thinking

Denken vanuit de behoeftes van je gebruiker

Denken als een ontwerper doe je door in de schoenen van je gebruiker te gaan staan, om zijn of haar dromen en drempels te achterhalen. Vanuit dit startpunt stel je een betrouwbare ontwerpuitdaging op, van waaruit je eenvoudig op nieuwe ideeën komt. Met behulp van verschillende keuzemethodes kom je uit op één idee. In een eventuele vervolgsessie valideer je dit idee door te prototypen en te testen.

  • Prijs op aanvraag

Validatie workshop

Denken vanuit implementatie

Wil je innoveren? Faal dan vaak, en faal snel. De validatiesessie van RDM Next zorgt er voor dat je zeker weet of je idee een succes wordt, voordat je het uitontwikkeld hebt. Dit doen we door met behulp van de Lean Startup method alle aannames die achter je idee liggen gestructureerd te valideren of te invalideren. Zo zorg je ervoor dat je geen geld weggooit aan achteraf onnodig gebleken ontwikkeling.

  • Prijs op aanvraag

Co-creatie

Denken vanuit de uitwerking

Co-creatie begint bij je gebruiker en eindigt ook bij je gebruiker. Anders dan bij Design Thinking en de Lean Start-up method, betrek je je gebruiker actief in de creëren van jouw nieuwe product of dienst. Op die manier krijgen ze inspraak in de ontwikkeling, wat er voor zorgt dat hun voorkeuren tot in de details van de ontwikkeling doordringen. Bijkomend voordeel: een deel van je gebruikers voelt zich al eigenaar van het idee.

  • Prijs op aanvraag

Doorloop ons hele ontwikkeltraject

Elk bedrijf heeft het wel eens meegemaakt: nieuwe producten en diensten die totaal geen aansluiting vinden in de markt. Of nieuwe producten die helemaal niet vernieuwend zijn. Bij RDM Next hebben we verschillende aanvliegroutes. Deze helpen bij het verzinnen van ideeën én bij het maken van de goede keuzes.

  • Prijs op aanvraag

Visievorming

Zet ons aan het werk

Heb je behoefte aan een frisse blik op jouw zaken? Of ben je benieuwd naar wat toekomstige techniek kan brengen voor jouw bedrijf? Zet ons aan het werk, dan krijg je ontwikkeling op maat.

  • Prijs op aanvraag

Contact opnemen

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Of heb je vragen over de mogelijkheden? Onze event manager Nadiah helpt je verder.